Red Compass Red Compass Red Compass

Referenssit

Beat on uusi ravintolakokonaisuus Lahden ytimessä.

Kauppakeskus Sykkeessä Lahdessa avautui suunnittelemamme ravintolakokonaisuus: Beat Kitchen & Café sekä Hesburger.

Tutustu referenssiin

Fafa´s lippulaivaravintola Freda 47

Suunnittelimme uuden sisustuskonseptin Fafa's ravintolalle Helsingin Freda 47:ssa. Pelkistetty ja näyttävä sisustus on uskollinen Fafa's:n urbaanille juurille.

Tutustu referenssiin

S-Market Kiveriön uusi myymäläilme

Red Compass suunnitteli Kiveriön S-Marketiin tunnistettavan ja positiivisesti erottuvan myymäläilmeen. Uudistettu S-Market on nyt inspiroiva ostopaikka, joka tarjoaa entistäkin parempaa hinta-, laatu-, tuoreus- ja vastuullisuusmielikuvaa.

Tutustu referenssiin

Pizza & Buffa ravintolamaailma

Ilmeuudistus kannatti: Rovaniemen Ravintolamaailman kävijämäärä kasvoi puolella. Kasvua siivitti toimipaikan ilmeuudistus, jonka suunnittelusta vastasi Red Compassin konseptisuunnittelija Tomas Lindberg.

Tutustu referenssiin

Stark -konsepti

Stark myymäläkonseptin pilottimyymälä avattiin Helsingin Suutarilassa. Uuden ilmeen myymälä ja uudistettu asiakaspalvelumalli suunniteltiin palvelemaan niin inspiraatiota hakevaa kuluttajaa kuin nopeaa ja asiantuntevaa palvelua vaativaa ammattiasiakasta.

Tutustu referenssiin

Red Compass yhteistyöhön moskovalaisen Sunlightin kanssa

Sunlight on Venäjän suurin koru- ja kellomyymäläketju, jonka verkosto kattaa yli 400 myymälää. Red Compassin tehtävänä on kirkastaa yhdessä asiakkaan kanssa Sunlightin brändistrategia ja suunnitella tämän pohjalta uusia koru- ja kellobrändejä eri kohderyhmille.

Tutustu referenssiin

Hankkija tuli maalta kaupunkiin

Red Compass suunnitteli Hankkijan uuden kauppakeskuskonseptin, jonka ensimmäinen pilottimyymälä avattiin Kauppakeskus Kaareen Helsingissä. Hankkija on Suomen johtava maatalouskauppaketju, joka koostuu kaiken kaikkiaan 53 myymälästä ympäri Suomea.

Tutustu referenssiin