Asiantuntevaa ostoympäristön kehittämistä ja toteutusta yrityksellesi

R.E.D. Compass Oy on ostoympäristöjen kehittämisen ja toteuttamisen asiantuntija Suomessa. Analysoimme objektiivisesti yrityksesi liiketoimintaa ja tuotamme havainnoimalla numeraalista tietoa, joka mahdollistaa vankan tietojohtamisen yrityksesi kehitystyössä. Suunnittelemme ja kehitämme yrityksesi liiketoimintaan sopivan konseptin, jonka lopputuloksena on toimiva ja kaupallinen ostoympäristö. Huomioimme jo suunnittelu-/kehitysvaiheessa tulevat investoinnit järkevälle tasolle (huomioiden investoinnin takaisinmaksuajan).

Päämääränä miellyttävä, huoliteltu ja myyvä ostoympäristö?

Meiltä saat myös urakointipalvelut ja siihen liittyvän projektijohtamisen. Urakointipalvelumme sisältävät mm. luvanvaraiset LVIS- ja rakennesuunnitelmat ja -työt. Pystymme myös toimittamaan kuhunkin ostoympäristöön sopivat myymäläkalusteratkaisut. Tehokkaan kalusteasennuksen ja laadukkaan lopputuloksen mahdollistavat ammattilaisasentajat. Tarjoamme kokonaisuuden suunnittelusta toteutukseen "avaimet käteen" -periaatteella tai vain osia siitä.

Suosittele meitä

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Kun päämääräsi on miellyttävä, huoliteltu ja toimiva ostoympäristö, ota yhteyttä ostoympäristön ammattilaiseen. Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja kartoitetamme yhdessä, miten edetä kohti tavoitteita.